HyBase 8300/8500

Elektrohydraulische operatietafel

 
 

De HyBase 8300/8500 is een complete oplossing voor alle chirurgische disciplines. Deze elektrohydraulische operatietafel heeft een draagvermogen tot 460 kg, wat garant staat voor de hoogste veiligheid en stabiliteit in elke positie. Met een beschikbare lengteverschuiving tot 480 mm is ze bij uitstek geschikt voor cardiovasculaire chirurgie met C-boog. Dankzij het modulaire ontwerp van het tafelblad is deze operatietafel aanpasbaar voor de verschillende chirurgische disciplines. 

Extreem draagvermogen

De HyBase 8300/8500 biedt het hoogste niveau van veiligheid en stabiliteit. Met een maximum gewichtscapaciteit van 460 kg is de tafel ontworpen om plaats te bieden aan de lichtste tot de zwaarste chirurgische patiënt in een veelzijdigheid aan posities. Ze is bij uitstek geschikt voor bariatrische patiënten.


Modulair design met intelligent antibotsingsysteem

Het modulaire tafelblad is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse chirurgische ingrepen. Een economische oplossing zodat de tafel met extra modules kan omgebouwd worden en geen volledige specifieke tafels hoeven aangekocht te worden.

Het intelligent antibotsingsysteem kan de posities van de verschillende tafelplaten controleren om botsingen tussen de tafelonderdelen te vermijden bij het verstellen ervan. 
One-click connection design

De klik-koppelingen weerspiegelen Mindray's mensgerichte filosofie, of het nu gaat om patiënt of personeel. Met dit intuïtieve modulaire koppelingssysteem kan het zorgpersoneel de modulaire accessoires snel en eenvoudig toevoegen of verwijderen.

Maximale flexibiliteit

Met een beschikbare lengteverschuiving tot 480 mm maakt de HyBase 8300/8500 een optimale toegang tot de C-boog mogelijk zonder het herpositioneren van de patiënt. De tafel is daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld cardiovasculaire chirurgie. Het optionele koolstofvezel tafelblad zorgt overigens voor een uitstekende beeldkwaliteit.

De laagste tafelhoogte van 575 mm is ideaal voor neurochirurgie waarbij de chirurg de ingreep op een comfortabele manier zittend kan uitvoeren. 

IR draadloos afstandsbedieningssysteem voor vrij bewegen in de OKMeerlagig decompressiekussen

Met de speciale meerlagige schuimkern biedt de HyBase 8300/8500 een uitstekende drukverdeling ter preventie van decubitus letsels. Het kussen is waterdicht en gemakkelijk te reinigen dankzij het naadloos ontwerp en het GORE-TEX materiaal.

Flexibele patiëntpositionering

Cardiovasculaire chirurgie

Koolstofvezel extensieplaat voor 360° toegang tot C-boog, cardiovasculaire chirurgie

Orthopedische chirurgie

Koolstofvezel orthopedische extensie voor 360° toegang tot C-boog 

Orthopedische chirurgie

Koolstofvezel extensieplaat voor 360° toegang tot C-boog, spinale chirurgie

Neurochirurgie

Laagste tafelhoogte met schedelklem (DORO) voor neurochirurgie

Neurochirurgie

Beach chair positie voor neurochirurgie

Algemene chirurgie

Gynecologische en Urologische chirurgie

Reverse mode, na verschuiven naar hoofdeinde

Gynecologische en Urologische chirurgie

Reverse mode, met extensieplaat

Gynecologische en Urologische chirurgie

Reverse mode, ergonomische lithotomie positie met beugels

Struma chirurgie

NKO chirurgie

Laagste tafelhoogte voor NKO chirurgie

Nierchirurgie

Laterale positie met dubbele hoofdplaat

Endoscopische chirurgie

Meer toegang tot de patiënt dankzij een beenplaat met dubbele koppeling

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.