Nieuws & Events

 

Innomediq neemt handelsfonds N.W.S. over


Datum:     01/09/2022

Per 1 september 2022 neemt Innomediq het handelsfonds over van N.W.S. Medical, en breidt daarmee haar aanbod uit met de producten van de Duitse leveranciers VBM Medizintechnik en  Dahlhausen en het Italiaanse Koo.

N.W.S. is in 2004 opgericht door Nicole Wellemans en heeft door de jaren heen met deze kwalitatieve producten een breed cliënteel opgebouwd.

Nicole zal nog enkele jaren actief blijven binnen het Innomediq team. Met haar brede kennis van de producten zullen transitie en kennisoverdracht naar andere collega's vlot kunnen plaatsvinden zodat ons team elke klant vlot van dienst kan blijven zijn.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij het N.W.S. gamma onder onze hoede kunnen nemen en ons productaanbod kunnen uitbreiden.

Belangrijk bericht: Log4J2

Datum: 15/12/2021

Mindray gebruikt geen Log4J2 en de Mindray M-Connect IT producten zijn dus niet getroffen door de onlangs bekendgemaakte vulnerabiliteit veroorzaakt door Apache Log4j versies 2.0 tot 2.14.1.

Ga verder met lezen

UZ Gent kiest voor Innomediq

Datum: 27/09/2021

Met trots kondigen wij u ons partnership aan met het UZ Gent, toonaangevend universitair ziekenhuis. Het UZ Gent telt 939 bedden en heeft voor de ziekenhuisbrede vernieuwing van zijn patiëntmonitoring-installatie gekozen voor de toekomstgerichte Mindray technologie.

Ga verder met lezen

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.