A8

Anesthesiesysteem

Allround veiligheid

Klassiek ontmoet high-tech

 

De A8 behoudt veel kenmerken van de traditionele manier van werken, maar introduceert tevens een aantal geavanceerde technologieën voor een intuïtief en veilig beheer van de anesthesieprocedure voor brede patiëntenpopulaties.

Maak kennis met de nieuwe veiligheid

Het innovatieve elektronische platform van Mindray op de A8 stelt clinici in staat de veiligheid van patiënten te waarborgen tijdens de gehele peri-operatieve periode, van inductie tot herstel, om de resultaten voor de patiënt te verbeteren.

 

High-flow neuscanule (HFNC) 

De HFNC kan de veilige apnoeïstische oxygenatietijd tot 30 minuten verlengen tijdens de inductie. DE HFNC helpt artsen om gemakkelijker te intuberen, vooral bij patiënten met een verminderde zuurstofverzadiging, zoals bariatrische, pediatrische en zeer ernstig zieke patiënten en patiënten met moeilijke luchtwegen.

Veilige lage flow met toolkit voor klinische assistentie

  • De Plug-en-Play multigasmodules bieden een uitgebreide analyse per adem van FiO₂, EtO₂, CO₂, N₂O, automatische detectie van vijf anesthesiemiddelen, alsmede BIS en NMT.

  • De voorspellingsfunctie helpt clinici de status van FiAA en EtAA voor de komende 20 minuten te voorspellen, en de status in de afgelopen 10 minuten te traceren. De volledige tijdstrend van AA is beschikbaar met de MAC-waarde.

 

Innovatief ventilatiesysteem voor beademing op IC-niveau

De A8 introduceert de volumewisselaar (VE) als innovatief beademingssysteem voor uiterst nauwkeurige en betrouwbare ventilatie.

  • Snelle wash-in & wash-out door klein systeemvolume · Nauwkeurige ventilatie voor alle patiënten, van volwassenen tot pasgeborenen met een tidal volume tot 5 ml

  • Duidelijke weergave van de toestand van het ademhalingssysteem door visuele VE indicator

  • Geen bewegende onderdelen waardoor minder kans op storingen, voor een uiterst betrouwbare en langere levensduur

Geniet van maximale prestaties in alle fasen van de anesthesie

De A8 biedt ventilatiemodi om te voldoen aan verschillende eisen gedurende de gehele peri-operatieve periode.

De Adaptive Minute Ventilation (AMV) modus maakt een eenvoudige omschakeling tussen gecontroleerde en spontane beademing zonder extra afstelling mogelijk.

 

 

Krachtige beschermende ventilatietoolkits om PPC's te voorkomen

In de A8 zijn krachtige toolkits geïntegreerd om zelfverzekerde besluitvorming voor beschermende beademing te ondersteunen, de incidentie van postoperatieve complicaties (PPC's) te verminderen en de patiëntresultaten te verbeteren.  

1. Bewaking van transpulmonaire druk: onafhankelijke bewaking van de oesophageale druk, ter ondersteuning van aangepaste beademingsinstellingen voor individuele patiënten.

2. Hulpmiddel voor longverwerving: stapsgewijze PEEP en aanhoudende inflatie zijn voorzien als twee optionele manoeuvres.

3. TV/IBW-indicator: TV/IBW kan worden berekend naarmate de TV verandert, wat clinici een duidelijke idee geeft van de juiste instellingen voor tidal volume om barotrauma te voorkomen.

Less is more

Met diepgaande inzichten in de klinische workflow van de operatiekamer, is de gebruikersinterface van de A8 ontworpen rond clinici om de werkdruk te verminderen en maximale patiëntveiligheid te garanderen


Een meer duidelijke en heldere werkruimte

De HFNC kan de veilige apnoeïstische oxygenatietijd tot 30 minuten verlengen tijdens de inductie. DE HFNC helpt artsen om gemakkelijker te intuberen, vooral bij patiënten met een verminderde zuurstofverzadiging, zoals bariatrische, pediatrische en zeer ernstig zieke patiënten en patiënten met moeilijke luchtwegen.

Voor een 'groene' operatiekamer

Het A8-anesthesiesysteem maakt gebruik van een strategie voor vermindering van anesthesiegas tijdens de operatie om een betere werkomgeving voor het chirurgisch personeel te creëren en de kosten voor anesthesiemiddelen te verlagen.

Integratie en connectiviteit

Dankzij de zeer flexibele integratiemogelijkheden kan de A8 samenwerken met verschillende Mindray-apparaten, evenals meerdere informatiesystemen, om te voldoen aan uiteenlopende klinische behoeften en de klinische workflow te stroomlijnen.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.