A9

Anesthesiesysteem

Allround veiligheid
 
 

Klassiek ontmoet high-tech


De A9 behoudt veel kenmerken van de traditionele manier van werken, maar introduceert tevens een aantal geavanceerde technologieën voor een intuïtief en veilig beheer van de anesthesieprocedure voor brede patiëntenpopulaties.

Maak kennis met de nieuwe veiligheid

Het innovatieve elektronische platform van Mindray op de A9 stelt clinici in staat de veiligheid van patiënten te waarborgen tijdens de gehele peri-operatieve periode, van inductie tot herstel, om de resultaten voor de patiënt te verbeteren.

 

High-flowneuscanule (HFNC)

De HFNC kan de veilige apnoeïstische oxygenatietijd tot 30 minuten verlengen tijdens de inductie. DE HFNC helpt artsen om gemakkelijker te intuberen, vooral bij patiënten met een verminderde zuurstofverzadiging, zoals bariatrische, pediatrische en zeer ernstig zieke patiënten en patiënten met moeilijke luchtwegen.

 

Automatic Controlled Anesthesia

ACA kan automatisch de output van vers gas en verdampers aanpassen om snel de vooraf ingestelde concentratie voor het doel-eindtidalmiddel en zuurstof voor beademing te bereiken.

 

Innovatief ventilatiesysteem voor beademing op IC-niveau

De A9 introduceert de volumewisselaar (VE) als innovatief beademingssysteem voor uiterst nauwkeurige en betrouwbare ventilatie.

  • Snelle wash-in & wash-out door klein systeemvolume

  • Nauwkeurige ventilatie voor alle patiënten, van volwassenen tot pasgeborenen met een tidal volume tot 5 ml

  • Duidelijke weergave van de toestand van het ademhalingssysteem door visuele VE indicator

  • Geen bewegende onderdelen waardoor minder kans op storingen, voor een uiterst betrouwbare en langere levensduur

 

 

Geniet van maximale prestaties in alle fasen van de anesthesie

De A9 biedt ventilatiemodi om te voldoen aan verschillende eisen gedurende de gehele peri-operatieve periode.

De Adaptive Minute Ventilation (AMV) modus maakt een eenvoudige omschakeling tussen gecontroleerde en spontane beademing zonder extra afstelling mogelijk.


 

 

Krachtige beschermende ventilatietoolkits om PPC's te voorkomen

In de A9 zijn krachtige toolkits geïntegreerd om zelfverzekerde besluitvorming voor beschermende beademing te ondersteunen, de incidentie van postoperatieve complicaties (PPC's) te verminderen en de patiëntresultaten te verbeteren.  

1. Bewaking van transpulmonaire druk: onafhankelijke bewaking van de oesophageale druk, ter ondersteuning van aangepaste beademingsinstellingen voor individuele patiënten.

2. Hulpmiddel voor longverwerving: stapsgewijze PEEP en aanhoudende inflatie zijn voorzien als twee optionele manoeuvres.

3. TV/IBW-indicator: TV/IBW kan worden berekend naarmate de TV verandert, wat clinici een duidelijke idee geeft van de juiste instellingen voor tidal volume om barotrauma te voorkomen.

Less is more

Met diepgaande inzichten in de klinische workflow van de operatiekamer, is de gebruikersinterface van de A9 ontworpen rond clinici om de werkdruk te verminderen en maximale patiëntveiligheid te garanderen.

 

Automatische systeemcontrole

Controleert verschillende onderdelen automatisch om een goede werking te garanderen, met grafische weergave van foutcorrectie.

Alle controles in 3,5 minuut voltooid, en geplande systeemcontrole om voorbereidingstijd te besparen.

 

 

Aangepaste profielen

Configuratieprofielen, inclusief standaardwaarden, schermlay-out en systeemconfiguratie, kunnen eenvoudig worden aangepast en geladen voor verschillende klinische scenario's of gebruikseisen.

Een meer duidelijke en heldere werkruimte

  • Duidelijke indicatoren van systeemstatus bieden duidelijke aanwijzingen voor bepaalde scenario's, zodat de huidige werkmodus gemakkelijk kan worden bekeken en storingen snel kunnen worden verholpen.

  • Verlichting rond APL-klep in handmatige modus en aanpasbare verlichting voor de werkruimte in omgevingen met weinig licht.

 

 


 

Voor een 'groene' operatiekamer

Het A9-anesthesiesysteem maakt gebruik van een strategie voor vermindering van anesthesiegas tijdens de operatie om een betere werkomgeving voor het chirurgisch personeel te creëren en de kosten voor anesthesiemiddelen te verlagen.

Integratie en connectiviteit

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.