BeneVision N12/N15/N17

Patiëntmonitor

Zichtbaar beter resultaat

Gebruiksvriendelijkheid verbeterd door toonaangevende technologieën

Met state-of-the-art schermtechnologie, bieden BeneVision N-serie patiëntmonitoren duidelijke, veelkleurige breedbeeldschermen waarmee gebruikers in een oogwenk informatie kunnen vastleggen en beoordelen. Met de multi-touchbediening kunnen gebruikers de monitor bedienen en patiëntgegevens snel en gemakkelijk beoordelen.


Medisch inzicht verbeterd door professionele applicaties

Mindray monitoren leveren dagelijks nauwkeurige, fysiologische meetgegevens in real-time van miljoenen patiënten wereldwijd, waar medici op hebben leren vertrouwen bij het nemen van medische beslissingen.

De BeneVision N-serie levert 's werelds beste bewakingstechnologieën voor u, waarbij voortdurend nieuwe toepassingen worden ontwikkeld.

Cardiologie

 • rST-bewaking en ST-segment templates

 • QT/QTc-metingen in real-time

 • Glasgow 12-lead rustinterpretatie

Weefselperfusie

INVOS rSO2 biedt een niet-invasieve en continue aflezing van veranderingen in de regionale zuurstofverzadiging van bloed in de microvasculaire bloedsomloop in het weefsel.

Hemodynamica en volume

 • Minimaal-invasieve PiCCO- en ScvO2-bewaking

 • Non-invasief hart-minuut-volume met ICG-module

Luchtweg- en longmechanica

 • Één-slots CO2+O2 module

 • Volumetrische CO2 en metabolische metingen

 • AION Multi-Gas + SPIRIT ademhalingsmechanicaNeurologie

 • 4 kanalen EEG

 • BIS/BISx4

 • Geavanceerde NMT

De BeneVision N-serie biedt krachtige medische applicaties (CAA - Clinical Assistive Applications) ter ondersteuning van efficiënte besluitvorming als de tijd dringt. Elke CAA is gericht op de individuele afdelingen en de uitdagingen van de medische workflow waar deze afdelingen mee te maken

HemoSightTM

Helpt medici bij het nemen van beslissingen via reeksen hemodynamische hulpprogramma's.

ST GraphicTM

Helpt medici bij het beoordelen van de ST-segment elevaties en -depressies.

EWSTM

Early Warning Score. Helpt bij het verkennen van de fysiologische omstandigheden van patiënten die dreigen te verslechteren.

SepsisSightTM

Biedt een checklist om medici te helpen bij het screenen, diagnosticeren en behandelen van septische patiënten conform de SSC-richtlijnen.

GCSTM

Glasgow Coma Scale. Registreert het bewustzijnsniveau van patiënten voor zowel initiële als voor volgende beoordelingen.

BoA DashboardTM

Helpt bij het bereiken van optimale anesthesie tijdens de gehele peri-operatieve periode.


Geoptimaliseerde oplossingen voor elke afdeling in de zorg

Met Mindray biedt Innomediq een flexibele oplossing voor het overal en voortdurend bewaken van de patiëntstatus, ook via mobiele apparaten. Op elk zorgpunt, zoals ICU, CCU, NICU, OR, PACU of Eerste Hulp, leveren BeneVision N-serie patiëntmonitoren altijd een geschikte oplossing om te voldoen aan uw medische behoeften. U kunt de monitor aanpassen voor een specifieke patiënt of voor kritieke eisen.

Met de uitstekende transport oplossing kunnen patiëntgegevens naadloos worden overgebracht tussen patiëntmonitoren. De N-serie patiëntmonitor zorgt voor een soepele workflow en veilig gegevensbeheer tijdens het gehele zorgproces.

Alle details zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het medisch personeel zich op de patiënten kan concentreren. Intuïtieve gebruikersinterface, meer sneltoetsen, afstandsbediening, barcodescanner, enz. BeneVision vereist minder tijd om te bedienen en toont u snel de variabelen van de patiënt.

Met de HL7 kunnen N-serie patiëntmonitoren rechtstreeks verbinding maken met het medische ziekenhuisnetwerk. Uitgebreide medische gegevens van de monitor en van met BeneLink verbonden apparaten worden rechtstreeks naar uw EMR/HIS gezonden. Of de patiëntgegevens worden via ADT naar de monitor gezonden.

Als draagbare compacte patiëntmonitor is de N12 in staat om meerdere parameters tegelijkertijd te bewaken zowel bedzijdig als tijdens het transport. 

 

IT-structuur ontworpen voor naadloze connectiviteit


Het Mindray patiëntbewakingssysteem omvat een uitgebreide netwerkadaptatiemogelijkheid die kan worden geïntegreerd met de huidige netwerkinfrastructuur van het ziekenhuis, waardoor cruciale gegevens bij de hand zijn voor klinische besluitvorming, en is daarnaast geïntegreerd met het patiëntdossier.

BeneVision patiëntmonitoren zorgen voor een naadloze integratie met andere apparaten naast het bed, zoals ventilatoren, anesthesie-systemen en infuuspompen, via de BeneLink-module. 

Het centrale station en de eGateway breiden de connectiviteit van BeneVision nog verder uit binnen uw medische wereld. Gegevens van apparatuur bij het bed en andere klinische systemen worden gedeeld ter ondersteuning van uw diagnose en klinische besluiten.

iView kan uw eigen medische toepassingen uitvoeren (zoals PACS, LIS, HIS/CIS en EMR) in één intuïtieve weergave en rechtstreeks verbinding maken met de infrastructuur van het ziekenhuis zonder extra server of gateway.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.