BeneVision N19/N22

Patiëntmonitor

 

De revolutionaire BeneVision N22/N19 is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren door te voldoen aan al uw klinische eisen. Met zijn visionair en stimulerend ontwerp, toonaangevend gebruiksgemak, vertrouwen-maximaliserende innovaties en workflow-transformerende interoperabiliteit, creëert de BeneVision N22/N19 vandaag al de monitoring van morgen.

 
 

Verander uw perspectief, opnieuw

Het uitstekende ontwerp van BeneVision N22/N19 is zeer origineel om uw perspectief te leiden. Een naadloos vooruitzicht optimaliseert uw monitoringsbeleving met een supergrote touchscreen, cool roterende verticale en horizontale lay-out, een ultra-slanke hoofdunit en plug-n-play modules. Een uitgekiende gebruikersinterface met multi-window platte menu's, infographic alarmindicaties en online handleiding biedt intuïtieve patiëntgegevens en ultiem gebruiksgemak, terwijl de helderheid van het scherm automatisch altijd de patiënt in het achterhoofd houdt.

Maximale zekerheid

Met zijn geavanceerde klinische metingen, zoals rSO2, ICG, PiCCO, AG, RM, BIS, NMT, en hypermoderne klinische besluitvormingsondersteuningsinstrumenten, zoals HemoSight, ST Graphic, DSA, geeft de BeneVision N22/N19 maximale zekerheid zodat u makkelijker en sneller klinische beslissingen kunt nemen.

Gemaakt voor een papierloze toekomst

De connectiviteit van BeneVision N22/N19 sluit naadloos aan bij uw klinische workflow voor een papierloze toekomst. Het revolutionaire iView klinische informatica-werkstation brengt alle intelligence (PACS, LIS, EMR,...) op het scherm op de fysieke
zorglocatie voor een one-stop-diagnose.

Toonaangevend

BeneLink integreert real-time alle bedinstrumenten op de monitor en ondersteunt gecentraliseerd gegevensbeheer.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.