ePM-10  

Patiëntmonitor  

De evolutie van mobiele patiëntbewaking

In overeenstemming met de internationale normen zoals EN1789 en IEC 60601-1-12, is de ePM10 ontworpen om aan de eisen van transportbewaking te voldoen. Met ondersteuning voor een ergonomische draagbeugel, meerdere montagemogelijkheden, en een batterijlooptijd tot 6 uur biedt de compacte, robuuste ePM10 bovendien een ongekende mobiliteit, waardoor het de optimale keuze is voor mobiele patiëntbewaking.

Eenvoudige bediening voor efficiënt transport

Het capacitieve touchscreen-display met hoge resolutie en de intuïtieve gebruikersinterface kunnen zorgverleners helpen om klinische taken snel en nauwkeurig uit te voeren, zodat zij zich tijdens het patiëntentransport op de patiënt kunnen blijven concentreren.

Nauwkeurige, betrouwbare parametermeting

De geïntegreerde Platinum™ MPM-parameters en de anti-interferentieprestaties garanderen een uitstekende parameternauwkeurigheid en betrouwbaarheid tijdens het patiëntentransport.

Flexibele connectiviteitsmogelijkheden

Wanneer de ePM10 draadloos is aangesloten op het centrale bewakingssysteem van Mindray, kan alle informatie van de ePM10 worden bekeken vanaf het verpleegstation of vanaf elke bedmonitor binnen het netwerk.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.