HyLED X-serie

Chirurgische ledlampen

Verlicht uw werk

De high-end HyLED X-serie operatielampen zijn ontworpen om de chirurgische verlichting te optimaliseren en de ogen van de chirurg te beschermen tijdens de ingrepen. Door verschillende innovatieve verlichtingstechnologieën en klantgerichte ontwerpen te integreren, verbetert de HyLED X-serie de efficiëntie in de operatiekamer en stelt artsen in staat zich meer op de patiënten te concentreren.

 
 

Multi-patch Superposition Technology (MPST)

De HyLED X-serie maakt gebruik van de nieuwe Multi-Patch Superposition Technology (MPST) met het innovatieve lensgroepontwerp om een helder, homogeen lichtveld te creëren, zelfs wanneer dit tot 80% wordt belemmerd. De lamp heeft 24 lensgroepen. Elke individuele groep vormt een complete patch en wordt gesuperponeerd voor een uniforme lichtstraal op het operatieveld.

Er kan een ultraklein lichtveld met een mimimumoppervlakte van 14 cm worden gecreëerd om aan de specifieke behoeften van bepaalde operaties te voldoen.


Breed lichtveld

Met een breed lichtveld van 14 cm tot 32 cm biedt de HyLED X-serie voldoende flexibiliteit om aan alle chirurgische verlichtingseisen te voldoen.

iRelaxᵀᴹ om vermoeidheid van de ogen te verminderen

Tijdens een chirurgische ingreep werken artsen en verpleegkundigen continu onder intensief brandende operatielampen, wat intraoperatieve visuele vermoeidheid veroorzaakt en de kans op fouten vergroot. Dankzij de iRelax-functie zorgen de operatielampen van de HyLED X-serie voor een licht dat ontspannend is voor het oog en waarvan de helderheid vloeiend aangepast kan worden. Dit vermindert de gevoeligheid voor het licht en de vermoeidheid van de ogen, en verbetert de visuele prestaties.

Oog-ontspannend licht

Creëert een geleidelijke overgang van lichtintensiteit tussen het verlichte operatiegebied en de omgevingsverlichting in de operatiekamer.

Vloeiende helderheid

Biedt een vloeiend verlichtingspatroon zodat de gezichtsscherpte van de chirurgen zich snel kan aanpassen (volgens de wet van Weber) wanneer de operatielampen worden in- of uitgeschakeld.

Kleurtemperatuur

Aanpasbare kleurtemperatuur helpt chirurgen om verschillende weefseltypen tijdens operaties nauwkeurig te differentiëren.

Oog-ontspannend licht uit
Oog-ontspannend licht aan

Gebruiksvriendelijk UI-ontwerp

Gebruikersgerichte ontwerpen maken het gemakkelijk om de verlichting en het lichtveld aan te passen aan verschillende klinische behoeften. Snelle omschakeling tussen 6 verschillende verlichtingsmodi verhoogt de efficiëntie van de chirurgische workflow en stelt artsen en verpleegkundigen in staat om altijd gefocust te blijven op hun patiënten.

  • De multifunctionele handgreep met speciaal sensorontwerp kan worden gebruikt om de verlichting en het lichtveld aan te passen.

  • Het soepel scharnierend design met lage weerstand maakt het gemakkelijk om de lampkop te verplaatsen.

  • Met één knop gemakkelijk switchen tussen tussen 6 gespecialiseerde verlichtingsmodi.


Veilig en duurzaam

  • Onzichtbare schroeven en naadloos ontwerp

  • Gemakkelijk schoon te maken voor een betere infectiecontrole

  • Betere compatibiliteit met laminaire flow - DIN1946

  • Veilig en duurzaam - IP54

  • Hogere hygiënenormen dankzij antimicrobiële poedercoating

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.