M-Connect


 


De M-Connect IT-oplossing biedt een universeel en centraal bewakingsplatform, dat medische apparatuur naadloos integreert. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een standaardinterface om verbinding te maken met het informatiesysteem van derden. 

Het M-connect platform kan patiënten, zorgverleners, apparatuur en zorgsystemen met elkaar verbinden voor meer zichtbaarheid, gestroomlijnde workflows, verbeterde klinische besluitvorming en betere privacy van patiënten. Deze oplossing kan de klinische workflow optimaliseren, de efficiëntie verbeteren, orde scheppen in gecompliceerde taken, en geeft artsen altijd en overal toegang tot patiëntgegevens.
Het M-connect is uitgerust met slimme hulpmiddelen, zoals een 24-uurs ECG-overzicht en continue bloeddrukanalyse, zodat artsen met meer vertrouwen kunnen reageren op ongewenste voorvallen en patiënten efficiënter kunnen diagnosticeren en behandelen.

Bovendien zorgt M-connect voor een aanzienlijk efficiënter beheer van medische apparatuur en beschermt daarmee uw investeringen. Met behulp van Mindray IoT-technologie kan dit universeel verbonden platform informatie verkrijgen over alle aangesloten apparatuur, statistische analyses bieden van de apparatuur, en de verdeling en het gebruik van de apparatuur op verschillende afdelingen op grafische wijze weergeven. 

Daarnaast legt M-connect met de integratie van alle gegevens van alle medische apparatuur een solide basis voor big data-analyses, waardoor professionals in de gezondheidszorg patiëntgegevens uitgebreid kunnen analyseren en betere behandelingsstrategieën kunnen ontwikkelen gedurende het hele zorgtraject van de patiënt.