ePMTM serie

 

 
 

 

Mindray patiëntmonitors zijn geïnspireerd op de behoeften van de klant en maken gebruik van geavanceerde technologieën om deze in toegankelijke innovaties te transformeren. De ePM biedt een uitstekende visuele ervaring, intelligente bediening, nauwkeurige fysiologische metingen, soepele workflow en uitgebreide connectiviteitsopties voor veeleisende ziekenhuisomgevingen, zoals spoedeisende hulp, verkoeverkamers, subacute zorg en algemene afdelingen.

Minimalistisch ontwerp


ePM Compact

Gestroomlijnd ontwerp maakt reinigen gemakkelijker.

ePM Modular

Uitbreidingsrek voor plug-and-play parametermodules, die ook compatibel zijn met monitors van de Mindray BeneVision N-serie.

Eenvoud binnen handbereik

De ePM optimaliseert workflows op basis van klinische inzichten om zorgverleners aan het bed te ondersteunen. Ze kunnen tussen veel gebruikte functies en interfaces schakelen door over het touchscreen te vegen en klinische taken zo snel en nauwkeurig uitvoeren.

EWS

Mindray ePM-monitors bieden een EWS-calculator op het zorgpunt om artsen te helpen achteruitgang van patiënten te volgen en te documenteren voor snellere zorgverlening en beter gefundeerde beslissingen met betrekking tot patiëntenzorg.

SpO₂

Intuïtief dashboard voor SpO₂-doelbeheer helpt het risico op overmatige zuurstof te beperken. 24-uurs SpO₂-statistieken helpen zorgverleners de behandelingseffecten te evalueren.

OxyCRG

Effectief apneu bij prematuren identificeren als ABD-episode, ter ondersteuning van veiligheid bij pasgeborenen..

Nauwkeurige, betrouwbare parameters

De geïntegreerde Platinum™ MPM-parameters en anti-interferentie zorgen voor uitstekende parameternauwkeurigheid en -betrouwbaarheid.

Waardevolle en toegankelijke IT-oplossing

 

 

Het centrale bewakingssysteem van Mindray is ontworpen om patiëntbewaking eenvoudiger te maken met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en geoptimaliseerde workflowefficiëntie, terwijl tegelijkertijd het risico op verslechtering van de patiënt tot een minimum wordt beperkt. Als een krachtig en zeer verbindend systeem maakt het een veilige en efficiënte bewaking mogelijk die bovendien kosteneffectief is.

Mindray ePM-apparaten kunnen worden verbonden met het CMS en de eGateway via bedrade en draadloze netwerken, en kunnen via de directe HL7-uitgang aan EMR (Electronic Medical Records) van derden worden gekoppeld.

Flexibele bevestigingsoplossingen

 

Wall mount met Quick Release

Snelle positionering en loskoppeling voor maximale flexibiliteit

Paalklem

Snelle en makkelijke bevestiging op ieder type paalconstructie

Universele maat


Bedrail haken

Makkelijk en veilig op transport met de lichte en compacte ePM monitor


Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.