PHEISᵀᴹ  oplossing

Pre-Hospital Emergency Information Solution

PHEIS is gebaseerd op een draadloos netwerk van hoge snelheid waarmee voortdurend patiëntgegevens van de BeneHeart defibrillator/patiëntmonitor naar ziekenhuizen kunnen worden verzonden. Deze oplossing vormt een brug tussen ziekenhuizen en ambulances door optimalisatie van de communicatie. Met PHEIS kunnen artsen snel een diagnose stellen en snelle beslissingen nemen om tijd te besparen en de kans op overleving van de patiënt te vergroten.

Het hele reanimatieproces volgen

PHEIS stuurt real-time patiëntgegevens zoals ECG, SpO₂, EtCO₂, Temp en NIBP naar het ziekenhuis, zodat artsen het hele reanimatieproces kunnen volgen, van de externe locatie tot het ziekenhuis. Hierdoor kunnen artsen de paramedici via internet ondersteunen tijdens de C-B-A-procedure met adviezen voor medicatie, reanimatie of intubatie.

Diagnose op afstand voor tijdige behandeling van patiënten

Voor patiënten in kritieke toestand telt elke seconde. PHEIS helpt kostbare tijd te besparen door diagnose op afstand te ondersteunen en het ziekenhuis in staat te stellen behandelingen ruim van tevoren voor te bereiden. De krachtige datatransmissiecapaciteit, met inbegrip van golfvormen van vitale functies en alarm- en defibrillatiegebeurtenissen, voorziet ziekenhuizen van alle relevante informatie.

Met name het 12- lead ECG verslag helpt artsen snel te beslissen over de reperfusiemethode (interventie of fibrinolytische therapie) voor een vermoedelijke STEMI-patiënt (ST- elevation myocardial infarction).

Betrouwbare communicatie voor een efficiënt reddingsnetwerk

PHEIS maakt een efficiënt communicatienetwerk tussen ambulance, spoeddienst en ziekenhuis mogelijk met betrouwbare internetbeveiliging. Patiëntgegevens kunnen veilig worden beheerd door zowel de spoeddienst als het ziekenhuis. Elk geautoriseerd ziekenhuis in dit netwerk kan de patiëntgegevens delen via clientsoftware. Op basis van dit communicatienetwerk kan de patiënt rechtstreeks naar het ziekenhuis worden vervoerd dat de beste behandeling kan bieden.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.