SV300 Pro

Beademingsapparaat

Compact en krachtig

 
 

Eenvoudig

De SV300 Pro brengt eenvoud in gebruik. Met een ontwerp dat is afgestemd op de klinische behoeften, is de SV300 Pro in staat de efficiëntie van klinische handelingen en van onderhoud te verbeteren.

 

Capacitief scherm zonder kader


Zorgt voor een preciezere aanraking en is gemakkelijker schoon te maken en te desinfecteren.

 

Afneembare kleppen


Zowel de inadem- als de uitademklep zijn afneembaar en autoclaveerbaar om het risico van kruisbesmetting tot een minimum te beperken.

 

PulmosightTM


Grafische weergave van weerstand, conformiteit en ademhalingsstatus om clinici intuïtief en snel te helpen bij het evalueren van veranderingen in de ademhalingsstatus van de patiënt.

Compleet

Met uitgebreide ventilatiemodi en beslissingsondersteunende hulpmiddelen zoals SBT is de SV300 Pro geschikt voor de meest veeleisende IC-omgeving.

Intelligente beademing

Adaptieve minuutventilatie (AMVTM) in combinatie met IntelliCycleTM Pro stelt de ventilator in staat de ventilatorinstellingen automatisch aan te passen, zodat de ventilatorinstellingen minder vaak moeten aangepast worden en zodat de patiënt-ventilator synchronie verbetert.

 

CPRV beademing

CPRVTM is speciaal ontwikkeld voor CPR-procedures. Snel toegang tot de modus met één-klik-start, waardoor precisiebeademing en CO2-monitoring mogelijk worden. Bij gebruik in combinatie met de unieke e-ITDTM-technologie (Electronic Impendence Threshold Device) van Mindray kan de efficiëntie van reanimatie verder worden verbeterd door de veneuze terugvoer en perfusie te verhogen.

 

      Uitgebreide functies

      • High flow O2-therapie

      • Longbeschermingssets

      • Afbouwindicators

       

       Flexibel

       Met een gewicht van minder dan 10 kg, een transportvriendelijk ontwerp, en uitgerust met een krachtige turbine en geïntegreerde CO2/SpO2-monitoring, is de SV300 Pro geschikt voor alle niveaus van patiëntacuïteit en in alle zorgomgevingen: van het bed van de patiënt tot gelijk welk ander punt van zorg in het ziekenhuis.


       Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.