SV800/SV600 

BeademingsapparaatIntelligentie brengt gebruiksgemak


Een hoogwaardige ventilator met 1080P HD-breedbeeld combineert een intuïtieve aangepaste gebruikersinterface met krachtige hulpmiddelen en modules.

 
 

Gebruiksgemak

In de drukke klinische omgeving van vandaag de dag is gebruiksgemak een eerste vereiste voor alle medische apparaten. De nieuwe SV800/SV600-ventilators stellen clinici daarom in staat snel en gemakkelijk beademingstherapieën op te zetten en te verlenen dankzij het intelligente ergonomische ontwerp en de vlakke gebruikersinterface.

PulmoSight™

Gebruikt numerieke en grafische schermen om de real-timestatus van weerstand, compliance en spontane ademhaling weer te geven. Bij gebruik in combinatie met het dynamische korte-trendscherm kunnen clinici wijzigingen in de pulmonale beademing controleren en evalueren en de correcte therapieën starten.

Gebruikersinterface instelbaar door gebruiker

De SV800/SV600-ventilators bieden gebruikers uitzonderlijke flexibiliteit. Zo kunnen veelgebruikte parameters worden ingesteld als sneltoetsen in de gebruikersinterface. Daarnaast kunnen de toetsen voor de ventilatiemodi op gebruiksfrequentie worden geordend. Pas het apparaat aan uw wensen aan om parameters sneller en gemakkelijker aan te passen.

Grafische begeleiding

Het nieuwe intuïtieve grafische scherm maakt het voor gebruikers gemakkelijk om te navigeren en modi en parameters te vinden, wat zorgt voor minder fouten en meer efficiëntie.

Minimaal onderhoud

Dankzij het nieuwe 'deurontwerp' is geen gereedschap vereist voor regelmatig routineonderhoud van de zuurstofsensors, de waterbak, het stoffilter van de ventilator, het HEPA-filter van de luchttoevoer enz. Hierdoor blijft uw nieuwe apparaat schoon en opgeruimd.

Intelligente besluitvorming

Op basis van klinische behoeften en professionele richtlijnen werden ventilatiemodi en besluitvormingstools zoals Intelligent Assistant ontwikkeld, zodat medisch personeel rustig klinische beslissingen kan nemen.

Een uitgebreid aanbod aan ventilatiemodi

  • Slimme ventilatieoplossing: AMVTM + IntelliCycleTM

  • Noodoplossing: CPRVTM

  • Sequentiële behandelingsmethode: niet-invasieve beademing en hoge flow zuurstoftherapie

  • Supplementaire drukmetingen via twee kanalen

  • Longbeschermingskit

Uitbreidbare mogelijkheden

Om de toekomst van uw apparaten veilig te stellen moeten de apparaatmogelijkheden uitbreidbaar zijn door interactie met en integratie van nieuwe concepten en technologieën. Dat is precies wat de nieuwe SV800/SV600-ventilators bieden. Dankzij de modernste elektronische software en hardware past uw nieuwe apparaat zich probleemloos aan nieuwe technologische vooruitgangen aan.

  • Geïntegreerde neonatale module met tidal volumes tot 2 ml

  • Plug-and-play modules, inclusief SpO2, mainstream en sidestream CO2

  • Back-up luchttoevoer in geval van falen van luchttoevoer en tijdens transport in het ziekenhuis

  • Naadloze verbinding met het klinische ziekenhuisinformatiesysteem via de BeneLink of eGateway oplossingen, of rechtstreeks via de HL7

Contact us for more information or for a demo of the Innomediq solutions.