BeneVisionTM  TM80

Méér dan telemetrie

Meer zorg, meer vertrouwen

De BeneVision TM80 is een slimme patiëntmonitor voor draadloze telemetrie. De monitor is ontworpen voor klinische telemetrie. Hij is klein, krachtig, duurzaam en eenvoudig te gebruiken. Bovendien is hij geïntegreerd met professionele patiëntbewaking en kan in meerdere klinische omstandigheden worden toegepast.


Klein van stuk, krachtig in gebruik


De TM80 is compact, draagbaar en toch geïntegreerd met meerdere professionele patiëntbewakingsfuncties:
op het bewakingsscherm worden vele parameters in real time weergegeven:  ECG, HR, SpO2, PR, ST, QT en NIBP;
24-uurs ambulante bloeddrukmeting (ABPM) helpt bij het nauwkeurig controleren van de bloeddruk;
apparaattracering maakt dat zorgverleners de patiënten zo nodig efficiënt kunnen opsporen.Draadloze koppeling, uitgebreide toepassingen

De TM80 kan fungeren als een draadloze meetmodule en worden gekoppeld aan de BeneVision N-serie patiëntmonitoren, zodat er geen lastige kabels tussen patiënt en apparaat meer nodig zijn, waardoor de patiënt zich beter kan bewegen rondom het bed. Bovendien kan medisch personeel de bewakingsgegevens van de patiënt aflezen op het grotere patiëntmonitorscherm naast het bed, die gemakkelijker te lezen is.

Duurzaam voor ambulante patiënt

TM80 houdt rekening met complexe ambulante situaties, zorgt voor een efficiënt laag energieverbruik en verbetert de bestendigheid tegen botsingen. Met zijn innovatieve ontwerp kan de TM80 tot 40 uur in bedrijf blijven en is bestand tegen een val van 1,5 m meter.

Nauwkeurige vingertopbediening


Daardoor zijn er minder knoppen en minder stappen nodig, en ook minder tijd voor leren en gebruiken. Met het 3,5-inch capacitieve aanraakscherm is de TM80 net zo eenvoudig te gebruiken als een smartphone.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.