Tourniquet

 
 

Tourniquet Touch

De Tourniquet Touch is een effectief bloedleegte-apparaat dat kwaliteit, veiligheid en eenvoud combineert. Het grote, gemakkelijk te bedienen touchscreen van 8-inch geeft informatie duidelijk weer. Door optimale precisie en hoge performance is de Tourniquet Touch ideaal voor het uitvoeren van chirurgische procedures op de OK of ambulant

   Elektrische Tourniquet Touch TT20 met  2 bloedleegte aansluitingen

   Elektrische Tourniquet Touch TT20 met 1 bloedleegte- en 1 irrigatieaansluiting 

    
    

   Bloedleegte manchetten & accesoires

   Bloedleegte manchetten van VBM zijn uitermate geschikt om extremiteiten bloedleeg te houden tijdens operaties in de OK en polikliniek. Bij ons vindt u een ruim assortiment van bloedleegte manchetten; zowel re-usable bloedleegte manchetten als disposable bloedleegte manchetten, in diverse maten en uitvoeringen.

    
    

   Roll-on cuffs & accesoires

   De Roll-on cuff is een praktische tool om snel bloedleegte te creëren. Deze cuffs zijn gemaakt van silicone en dus vrij van latex. Roll-on cuffs zijn verkrijgbaar in diverse maten – geschikt voor alle ledematen; van de kleinste arm tot het grootste been. De producten zijn na gebruik eenvoudig te reinigen, desinfecteren en steriliseren.

    
    

   Esmarch bandages

   Esmarch bandage is een smalle band van natuurlijke rubber (latex) of synthetische rubber (vrij van latex), die je als een verband om een arm of been wikkelt om het extremiteit bloedleeg te krijgen. De esmarch bandages kunnen in plaats van roll-on cuffs gebruikt worden bij bloedleegte exsanguinatie. De banden zijn comfortabel in het gebruik, zowel voor de arts als voor de patiënt. Van de Esmarch bandage is er een reusable variant die je eenvoudig kunt reinigen en steriliseren én een disposable variant. 

   Exsanguinator

   De Rhys Davies Exsanguinator is een opblaasbare, elastische zwarte worst die om ieder ledemaat past. Het is een effectieve tool om ledematen bloedleeg te maken, zónder er enorm hoge druk op uit te oefenen. Dat maakt de Exsanguinator niet alleen eenvoudig in het gebruik, maar óók veilig en comfortabel voor de patiënt.