WATO EX-35 Pro

Anesthesiesysteem

Uitzonderlijke prestaties

Nieuwe touch-screen bediening

De WATO EX-35 is uitgerust met een 10,4 inch aanraakscherm met hoge resolutie, met snelle toegang tot parameterbedieningen en platte menustructuur. 

Met de nieuwe WATO EX-35 gebruikersinterface is het eenvoudiger dan ooit om op dit productniveau aanpassingen te maken aan de ventilatiemodus en aan de monitorinstellingen.

Het nieuwe aanrakingsgevoelige Smart Alarm-systeem biedt snel en precies gedetailleerde real time informatie aan de arts wanneer een negatieve situatie vraagt om vroegtijdige interventie.

 

Verbeterde prestaties

Gebruik makend van de nieuwste technologieën ondersteunt de WATO EX-35 een uitgebreid scala aan functies en functionaliteit, zodat alle anesthetische procedures veilig, efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Verbeterde eigenschappen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Geïntegreerde Plug-and-Play AG Module

Met de verbeterde CO2-module of de module met enkele of dubbele sleuf voor anesthetische middelen bieden de Mindray Plug-and-Play multigasmodules een uitgebreide analyse per adem van FiO2, EtO2, CO2, N2O, en automatische detectie van vijf anesthesiemiddelen.

Bovendien kunnen de modules worden verplaatst tussen functioneel vergelijkbare Mindray monitoren en anesthesieapparatuur, voor een verdere verbetering van configuratie en flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen.

 

Geïntegreerde multi-mode ventilator voor optimaal beheerste beademing

De WATO EX-35 ondersteunt een volledige reeks gecontroleerde en ondersteunende ventilatiemodi. Met een dynamische tidal volume compensatie, vanaf slechts Tve 20 ml, is de WATO EX-35 geschikt voor alle patiëntcategorieën, van pasgeborenen tot volwassenen.

Drive Gas Auto Switch-functie 

Veiligheid staat centraal bij alle apparaten van Mindray en de WATO EX-35 is daarop geen uitzondering. De geheel nieuwe auto-switch-functie van het beademingsgas zorgt ervoor dat de patiënt te allen tijde mechanisch wordt geventileerd, zelfs als de gastoevoer van het primaire beademingsapparaat uitvalt.

 

 

Gebruiksvriendelijk

Met handig geplaatste handgrepen en soepel lopende zwenkwielen is de WATO EX-35 gemakkelijk op de werkplek te plaatsen. Het grote, gemakkelijk te reinigen werkoppervlak biedt voldoende ruimte voor het maken van notities, voor het plaatsen van medicatie en intubatieapparatuur, en een ergonomisch ontworpen voetsteun biedt de gebruikers totaal comfort, zelfs gedurende langere perioden.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.