BeneVisionTM CMS
Centraal bewakingssysteem

 

 

Het centrale bewakingssysteem BeneVision van Mindray is een krachtige en nauwkeurig instelbare oplossing die voorziet in een continue en real-time bewaking in grote en kleine netwerken. Met het systeem kan patiëntinformatie worden weergegeven vanaf genetwerkte monitors, draadloos gekoppelde apparaten tijdens vervoer en telemetriezenders – tot maximaal 1.200 apparaten in het ziekenhuis, lokaal en op afstand.


Voor een optimale klinische productiviteit maakt het BeneVision Central Station informatie ook toegankelijk buiten de centrale verpleegpost of het controlecentrum, via gedistribueerde BeneVision View Stations, Work Stations en zelfs smartphones. Bi-directionele communicatie met ADT- en EMR-oplossingen wordt gestroomlijnd met de Mindray eGateway Integration Engine.Belangrijkste functies

 

Dankzij de ondersteuning voor een netwerkinfrastructuur in drie lagen en de flexibele combinatie van Central Station, Work Station en View Station stelt u uw eigen specifieke bewakingsnetwerk samen, dat maar liefst 1.200 patiëntapparaten kan bevatten.


 

 

Zowel 19 inch TFT LCD-schermen en aanraakschermen worden ondersteund, waarop tot maximaal 16 patiënten tegelijkertijd kunnen worden weergegeven.

 

 Voor elk station kan een combinatie van bekabelde en draadloze apparaten en telemetriezenders worden gebruikt.Elk station biedt ondersteuning voor maximaal vier schermen.

 

 

Ondersteunt bewaking voor maximaal 64 bedden per station.


 

 

Ondersteunt alle Mindray-patiëntmonitors, waaronder de
BeneVision N-serie en TM80-telemetrie.

 

Biedt bi-directionele communicatie met bedmonitors voor een betere patiëntzorg.Ondersteunt maximaal 240 uur volledige weergave van curven.

 

 

Dankzij de patiëntdatabase met historische gegevens kan er patiëntinformatie worden bekeken voor maximaal 20.000 patiënten die uit het ziekenhuis zijn ontslagen.


 

 

Connectiviteit met ECG-managementsystemen voor 12-lead
ECG-rapporten.

 

Documenteeropties omvatten een netwerkprinter en een tweesporige recorder.Connectiviteit met eGateway voor gecentraliseerde
HL7 IHE PCD v2-export.

 

 

De klinische mobiliteit wordt ondersteund door de interface voor smartphones.


 

 


Contacteer ons voor meer informatie of voor een demo van de Innomediq oplossingen.